Ga naar de inhoud
Start » Japan Rail Pass 🚅

Japan Rail Pass 🚅

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Op reis door Japan met de trein? Dan is een Japan Rail Pass (ook bekend als de JR pass) het abonnement waar je naar op zoek bent. Met de Japan Rail Pass reis je onbeperkt zonder extra kosten met de trein over het gigantische treinnetwerk in Japan.

Shinkansen

De Japan Rail Pass is geldig op alle JR-treintrajecten wat ook treinritten met de spectaculaire Shinkansen Bullet treinen omvat. Zelfs de snelle Narita Express valt onder het abonnement waardoor je gelijk kosten kan besparen met een airport-transfer vanaf Tokyo Narita International Airport naar het centrum van de stad.

Er zijn verschillende Japan Rail Pass abonnementen beschikbaar voor elke reiziger. Het is mogelijk om te kiezen uit een abonnement van 7, 14 of 21 dagen en daarbij uiteraard uit de Standard klasse of Green Pass (ook wel First Class).

Vermijd lange rijen, onnodig hoge treinkosten (want Japan is duur) en verzeker jezelf altijd van een plekje in de razendsnelle Shinkansen door online te reserveren met je Japan Rail Pass.

Wij zijn een officiële aanbieder van de Japan Rail Pass in Nederland en faciliteren de verkoop van de railpass via de officiële kanalen vanuit Japan.

Tarieven Japan Rail Pass

Hieronder volgt een actueel overzicht van de prijzen van een JR Pass. De prijzen zijn inclusief het verzenden naar je huisadres in Nederland.

Klasse7 dagen14 dagen21 dagen
Standaard vanaf 11 jaar€239€381€487
Kinderen tussen 6-11 jaar€120€191€244
Green Class vanaf 11 jaar€320€517€671
Green Class 6-11 jaar€161€259€336
Kinderen onder de 6 jaarGratisGratisGratis

Met de Japan Rail Pass kan je gratis gebruik maken van het treinnetwerk van de East Japan Railway Company, West Japan Railway Company, Shikoku Raillway Company, Kyushu Railway Company een Nishi-Nippon Railroad. Samen beslaan de spoorlijnen van deze vervoerders meer dan 20.000 kilometer aan rails waardoor het mogelijk is om heel Japan te doorkruizen. Je bent dus niet beperkt tot alleen het hoofdeiland Honshu maar kan ook gemakkelijk een uitstapje maken naar de andere grote eilanden Hokkaido, Shikoku of Kyushu.

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]